Властта честити Коледа: Борисова пожела сигурна и стабилна 2024г.  Лидерът

...
Властта честити Коледа: Борисова пожела сигурна и стабилна 2024г.  Лидерът
Коментари Харесай

Властта честити Коледа: Борисова пожела сигурна и стабилна 2024г.


Властта честити Коледа: Борисова пожела сигурна и постоянна 2024г.  Лидерът на ГЕРБ обичайно разгласява пожеланието си в обществената мрежа Facebook. Бойко Борисов: Нека 2024 година бъде постоянна и сигурна за България.



„ Честита Коледа! Нека 2024 година бъде постоянна и сигурна за България “, по този начин водачът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави българите за празниците във фейсбук профила си.

По-рано през днешния ден привет за Рождество насочиха президентът Румен Радев и министър председателят акад. Николай Денков.

„ Коледа е. Празник на обичта, на фамилията и на насладата, която споделяме с близки и другари. На този ярък ден можем да създадем и освен това – да бъдем дружно и да преодолеем разликите си. Можем да бъдем хора със лично мнение, само че да обсъждаме какво ни сплотява и да се грижим един за различен “, това сподели министър председателят акад. Николай Денков в коледното си послание.
Ето цялото послание на премиера:
Добрата вест, с която изпращаме 2023-та, е, че гледаме все по-уверено напред. Последните допитвания до публичното мнение демонстрират, че съвсем 60% от българите чакат по-добра нова година. Според Евробарометър оптимистите са над 3 пъти повече от песимистите. А това е доказателство, че хората са по-спокойни за бъдещето.

На Коледа, когато честваме раждането на положителното, дано се запитаме какво е най-важното за нас като нация. Коя е идеята, която ни сплотява? Как да създадем живота по-добър за всички българи и да пребъдем като нация.

Последните бюджети редовно и доста покачват вложенията в хората. Осигуряваме обществена поддръжка за фамилиите с деца и ще продължим да сътворяваме условия за кариерното развиване на младите родители. България е на второ място по растеж на заплатите в Европейския съюз, като те ще продължат да се усилват и следващата година. Целта ни е приходите да изпреварят в пъти инфлацията. А тя да бъде лимитирана. И към този момент успяхме да я свалим на равнища, по-ниски от преди войната и преди енергийните рецесии.

Но най-голямата смяна, по която работим, е да превърнем стопанската система на евтината работна ръка в стопанска система на високата добавена стойност. Вече привличаме стратегически вложители, които ценят знанията и уменията на българите и желаят да ги включат в технологиите на бъдещето. Защото най-хубавата обществена стратегия е хората да имат постоянна и добре платена работа.

Вече виждаме първите резултати от тези старания. Все повече българи се връщат в родината. Раждаемостта се покачва. За първи път след началото на прехода фамилиите още веднъж влизат в модела с две деца.

А децата на България би трябвало да порастват и да развиват качествата си тук, в родината си. Във времена на провокации всички ние се нуждаем от религия в бъдещето и от примирение пред разликите, с цел да изградим по-успешна страна. По-добри сме, когато сме дружно – и в грижите, и на празника.

Весела Коледа!

„ В светлите празнични дни поисквам здраво здраве, духовни сили и сърдечна наслада във всеки български дом! “, това написа президентът Румен Радев във фейсбук профила си.


Ето останалата част от коледния привет на президента:
Нека вярата и вярата ни сплотяват за благословени каузи и плодородни намерения в името на мира, преуспяването на нашия народ и положителното бъдеще на България!

Честито Рождество Христово!

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски пръв популяризира пожеланието си още на 24 декември.

„ В навечерието на светлите коледни и новогодишни празници, които носят вярата за ново начало, искам здраве, мир и благополучие “, по този начин ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски поздрави българите по случай празниците
Ето какво още написа той:
Нека новата 2024-та година бъде изпълнена с повече добрина, с повече разсъдък и неизменност. Нека бъдем по-толерантни, по-диалогични и поредни, в името на хората и България.

По-рано през днешния ден по-случай Коледа поздрави насочиха президентът Румен Радев, министър председателят акад. Николай Денков и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР